Einfamilienhaus Verkauf Fót - Kurjancs

Verkauf Fót Einfamilienhaus
134 m2Wohnfläche 5 Zimmer
109 990 000 HUFKaufpreis
368158ID nummer
Weitere Informationen

1200 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

Neuartig Zustand

Tégla Struktur

15 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

Dupla komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Schwach Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt nicht Zugang zum garten

2007 Baujahr

Osten Orientierung

Megvételre kínálunk Fót Kurjancs városrészében egy 134 nm-es, 2 szintes, 5 szobás, duplakomfortos, önálló családi házat, amely egy Somlyóhegyre panorámás 1190 nm-es telken áll.

A ház 2007- ben téglából épült,5 cm-es szigeteléssel, minőségi anyagok felhasználásával, rendkívül gondos és átgondolt kivitelezésben. Beton födémes, a nyeregtető héjalása cserép.
Az ingatlan két generáció együtt élésére is alkalmas.
A családi ház gondozott kertben áll, trópusi növényekkel, remekül karban tartott pázsittal, fúrt kútról üzemeltetett automata öntözőrendszerrel.
A kertben játszótér, grillterasz, egy 4 x 4 méteres fedett szaletli, két 25 és 30 nm-es szigetelt tárolóhelyiség található. A kerti utak kialakítása praktikus és igényes.
A háznak 72 nm-es, fűtött, aknás garázsa van.
A kapu automata, a ház riasztóval felszerelt.
A ház földszintjén 15 nm-es teraszt alálunk, a földszinti helyiségek a következők.
32 nm-es gépestett amerikai konyhás nappali, gránit konyha pulttal,10 nm-es laminált padlós szoba, 9 nm-es fürdő – WC, lépcsőház, kovácsolt vas korláttal és gránit burkolattal.

Az emeleten található 3 szoba (az egyik szobához egy gardrób is tartozik), a szobák 11, 24, és 10 nm alapterületűek, kettő laminált parkettával, a harmadik padlószőnyeggel burkolt, és egy 10 nm-es fürdő – WC, közlekedő

A fűtést gázcirkó biztosítja a hőleadás radiátoron keresztül történik, fürdőszobában és az előszobába padló fűtés van, valamint beszereltek 2 db (1db 3,6 KW és 1gy db 2,6 KW) hűtő – fűtő klímát.
A nyílászárók műanyagok, hőszigetelő üveggel, szúnyoghálóval és redőnnyel szereltek, a beltéri ajtók fenyőből készültek.
A lépcsőházban egyedi minőségi beépített szekrények vannak.

Az ingatlan gépkocsival gyenge minőségű aszfalt úton és kb. 300 méteren döngölt földúton közelíthető meg, Fót központja ,iskola, óvoda, boltok autóval 5 - 10 perc alatt érhető el.

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére.
Irodánk ügyvédje kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Ha velem nézi meg ezt a remek ingatlant, és meg is vásárolja, vendégem egy két személyes vacsorára a Lerogy Cafe Alle étteremben. Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő irodánk ajánlatát.
MR
Borsós Attila

Borsós Attila
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-984- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Vác
+36 70 520 2966