Wohnung (Ziegel) Verkauf Vác - Szent László út

Verkauf Vác Wohnung (Ziegel)
115 m2Wohnfläche 2 + 1 Zimmer
59 900 000 HUFKaufpreis
341051ID nummer
Weitere Informationen

1000 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

11 m2 Balkon/terrasse

Sonder Kessel Heizung

voller Komfort Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Etage Mezzanin

Es gibt nicht Aufzug

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1948 Baujahr

Gemeinsame Gebühren 3 000 HUF

Süden Orientierung

Egy családi ház hangulatát és adottságait idéző társasházi lakás ELADÓ!

Aggasztja a REZSI? Itt bármivel fűthet!
A fűtési rendszerbe a gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is be lett kapcsolva, ami olajfűtésre is alkalmas. Ehhez 3000 literes olajtartály is kapcsolódik.
De a ház adottságai a napkollektoros, napelemes kiegészítést is előtérbe helyezhetik, hiszen a teljesen körbenapozott jelentős tetőfelület lehetőséget ad ennek a technológiának a telepítésére.

Vác kertvárosi részén kétszintes kertkapcsolatos társasházi lakás ELADÓ
A tulajdoni lap szerint 143 nm az ingatlan össz alapterülete.

A lakás érzete olyan, mintha családi házat venne... egyedülálló a környezet ahol a lakás található.
A ház körüli botanikuskert tavasztól őszig, a lakás két szintjét összekötő téli kert pedig egész évben kellemes hangulatot ad a lakásnak, jól kiegészíti azt a nagypolgári miliőt, amit a hajdani bőrgyáros megálmodott otthonaként.

A hatalmas ablakok jól benapozottá teszik, a vastag falak pedig kellemes klímát biztosítanak minden évszakban. A hálószoba keletre, a nappali dél, és nyugati irányban is rendelkezik hatalmas ablakkal, melyeknek köszönhetően állandó világosságban úszik a lakás.

A felső szinten a lakószobák, fürdőszoba, az alsó szinten pedig a konyha-étkező, egy gardrób szoba, wc, és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet.

A tényleges lakóterület 115 nm. Ezen kívül a lakáshoz tartozik 2 db önálló bejárattal rendelkező pincehelyiség, 26 nm összterületen. Ebből az egyik egy békebeli boltíves pince.

A hatalmas üvegveranda, mely a két szintet összeköti, a lakás kellemes hangulatú fogadótere, egyben a napfürdőzéses pihenés kiemelt színtere.

Nagy terek, terasz, és sok zöld jellemzi az ingatlant.

A házat jelentős zöld terület veszi körbe, így egyedülálló elhelyezkedésénél fogva zavartalan és nyugodt lakhatást nyújthat új tulajdonosának.

Ugyanakkor az ingatlantól csak néhány perce található a Vác-déli bevásárló központ, a lakástól pedig csupán 100 méterre, közvetlen megközelítéssel érhető el a helyközi buszmegálló.

Ha szereti a természet közelségét, szeret kertészkedni, szereti a napfényt, és a nyugalmat, akkor kiváló választás a villaépület legszebb, és legnagyobb lakása!

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású kölcsönnel is tudjuk támogatni.
Borsós Attila

Borsós Attila
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-30-984- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Vác
+36 70 520 2966