Einfamilienhaus Verkauf Szentendre - Eladó családi hàz Szentendrén

Verkauf Szentendre Einfamilienhaus
390 m2Wohnfläche 6 Zimmer
225 000 000 HUFKaufpreis
367989ID nummer
Weitere Informationen

1459 m2 Grundstück

Panorama Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

50 m2 Balkon/terrasse

Gas (Umlauf) Heizung

Luxus Komfort

Eigene Garage Parkplatz

Ausgezeichnet Öffentliche Verkehrsmittel

Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

2000 Baujahr

Südosten Orientierung

Eladó Szentendrén hegyoldali zsákutcában
egy 1435 nm-es parkosított telken fekvő, jó állapotú, 390 nm es családi ház.
2003-ban Szentendre legszebb házává választották. A ház Györgyi Zoltán neves főépítész tervei alapján valósult meg.
Kiválóan megközelíthető, ősfás, örökpanorámás tájolású zöldövezeti területen, a szomszédoktól jól szeparáltan körbekerítve, az erdő szomszédságában.
A telekterület elektromos kapuval felszerelt, sok állásos szerelőaknás 4 méteres belmagasságú ablakos és fűtött garázzsal,
Az épület 2000-ben épült, elképesztő alapozással és földmunkával, a telekterület különleges és egyedi adottságainak kihasználásával, 38-as hőszigetelő Porotherm tégla falazattal, Terranova hőszigeteléssel, Rapido típusú energiatakarékos hőtárolós kombinált gáz-kazánnal, valamint vegyestüzelésű kazánnal és kandallóval, monolit vasbeton födémmel, légréssel átszellőztetett hőszigetelt tetőszerkezettel, thermoplan üveges magas hő és hangszigetelésű fa nyílászárókkal, Vellux típusú tetőtéri ablakokkal, biztonsági ajtóval, fa beltéri ajtókkal, lépésgátló betonfödémmel, klímával, betonszerkezetes márványburkolatú látvány lépcsőházzal, üvegkabinos belső lifttel, 380 volt ipari árammal, az akkori legmodernebb technikai felszereléssel, gépészettel, szigeteléssel és a legigényesebb anyagokkal, burkolatokkal, szaniterekkel és berendezésekkel.

A ház területe 4 szintre osztott.
Az alsó szinten a 104 nm-es több állásos szerelőaknás ablakos fűtött garázs, kazánház, tároló, mosókonyha, WC és liftgépház kapott helyet.

A középső szinten teraszos kandallós nappali, kádas fürdőszoba és WC, bútorozott gépesített és felszerelt konyha + spájz, az előszoba, lépcsőház és lift kapott helyet, ami a garázst és a lakószinteket köti össze.

A felső szinten 3 hálószoba, toronyszoba, örökpanorámás emeleti terasz, WC-vel és bidével felszerelt sarokkádas és ablakos fürdőszoba, közlekedők és a galéria található.

A legfelső részen szinteltolással került kialakításra a teraszos wellnesrészleg.
Fűtött és hűtött áramoltatós úszómedencével, 8 fős szaunával, fürdőszobával és WC-vel, valamint minőségi burkolatokkal, szaniterekkel, kertkapcsolatos kialakítással és teljes panoráma-üvegezéssel.
Amennyiben felkeltette erdeklôdését keressen bizalommal a hèt bàrmely napjàn.
Floch Ildikó

Floch Ildikó
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-20-397- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Vác
+36 70 520 2966

Rufen Sie mich zurück

Ähnliche Immobilien