Lakás (téglaépítésű) Eladó Budapest I. kerület - Szilágyi Dezső tér

Eladó Budapest I. kerület Lakás (téglaépítésű)
66 m2Alapterület 3 Szoba
79 900 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
342222Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (héra) Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 3

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1904 Építés éve

Közös költség 22 500 Ft

Nyugati Tájolás

Felújítandó Dunapart közeli lakás ELADÓ a Szilágyi Dezső téren!

Budapest turisztikailag is frekventált helyén kínáljuk eladásra ezt a klasszikus elrendezésű, funkcionálisan jól szervezett, nagypolgári lakást, mely 3 egybenyíló szobával rendelkezik.

A szobák parkettásak, felcsiszolás után újszerű állapotúak.
A nagy ablakoknak köszönhetően a szobák, és a konyha is világos.

A belmagasság galéria építésére is alkalmassá teszi a lakást, a kisebbik szoba alakja kifejezetten adja erre a lehetőséget. Az előszobában tárolási céllal éltek is egy kisebb, ajtó feletti beépített szekrény kialakításával.

A gépészet elavult, cserére szorul, a nyílászárók azonban felújítást követően megőrzésre ajánlottak.

A fűtést Héra cserépkályha biztosítja, ami ugyan manapság már korszerűtlen technológia, de könnyedén átalakítható villamos fűtésűre, így megtartása ajánlott egy gázcirkós központi fűtés kialakítása mellett is. A hőérzet sokkal jobb általa, mint bármilyen más lakásfűtés esetén.

A lakás körbefűtött, falai vastagok, az ablakok még jól zárnak, ennek és a Hérának is köszönhető talán, hogy a 2022-es januári rezsicsökkentett gázfogyasztás nem érte el a 8.000,-. Ft-ot!!!

A ház két épülettömbből áll, ennek megfelelően két utcáról is van bejárata. Az eladással érintett lakás az Iskola utcai bejáratnál található.
Harmadik emeleti a lakás, mely elegáns lépcsőházban közelíthető meg, építészetielg is szép a képeken is jól látható függőfolyosós kialakítás, de a lakás a lépcsőház közelében van, így aki nem kedveli a körfolyosót, annak tényleg csak pár lépést kell megtennie azon.

Erre a belső udvarra nyílik a konyha ablaka, ami hajdan a társadalmi érintkezés és az egymásra figyelés egyik kulcspontja volt.

A társasház, mint a képeken is látható rendezett, több lakás is még a Református egyház tulajdonában van, ami láthatóan elősegíti a kultúrált, esztétikus környezet fenntartását.

A tömegközlekedése elhelyezkedésénél fogva kiváló. Egyéb infrastruktúrával(bevásárlás, orvos, iskola óvoda) jól ellátott a környék.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, bankfüggetlen hitellel is elő tudjuk segíteni.
Borsós Attila

Borsós Attila

Hívjon bizalommal

+36-30-984-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 70 520 2966