Családi ház Eladó Vác - Fonó utca

Eladó Vác Családi ház
80 m2Alapterület 3 Szoba
72 500 000 FtÁr
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
344711Azonosító
További adatok

385 m2 Telek

Utcai Kilátás

Újszerű Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2016 Építés éve

Déli Tájolás

IGÉNYES kis ház keresi IGÉNYES gazdáját!

Ez az ingatlan biztos, hogy REZSI-biztos!

Vácon a Földváry téri lakótelep határán, a blevárostól 10 perc sétára, egy 2016-ban épült 107 nm saját használatú kerttel, és dupla gépkocsi beállóval rendelkező tulajdoni lap szerint 71 nm-es, ténylegesen 80 nm-es földszinti lakás/családi ház eladó.

A lakás egy társasház fizikailag különálló, kerítéssel leválasztott épületrésze, mely önálló épületszerkezettel, önálló családi házként funkcionál.

A ház elmúlt évek szerinti átlag gázfogyasztása 750 m3 volt, energetikai besorolása CC

A nagy, világos nappali mellett további két szoba található a lakásban.

A konyha kissé elkülönül a nappalitól, de egy légterű vele, így szerves része a lakás és a családi élet központi terének.

A két hálószoba a nappaliból nyílik, de nem egymás mellett helyezkednek el.

A nagy fürdőszoba mind káddal, mind zuhanyzóval rendelkezik, és két kézmosó került beépítésre a békés egymás mellett élés biztosítása érdekében.

A fürdőszoba végében található, de attól elszeparált, tároló funkcióval is kiegészített térben kapott helyet a mosógép.

A lakásban külön található a WC, de a fürdőszobában is van beépítési lehetőség, mellyel a jelen tulajdonosok nem éltek.

A konyha melletti kamrában kapott helyet a gázcirkó, ami biztosítja a melegvizet, valamint a fűtést, mely a hálószobákban radiátoros, a nappaliban, konyhában és a fürdőszobában pedig padlófűtés.

A konyha és fürdőszoba burkolata járólap, ám a szobák, így a nappali burkolata is egyedileg gyártott hajópadló hatású tölgyfa, ami nem csak a padlófűtés miatt áraszt melegséget, de színe, és tapintása is természetközelivé és világossá teszi az amúgy is napfényes nappalit.

A nyári nap esetlegesen túlzott felmelegítő hatásának kivédését motorizált napernyő, redőny, és napellenző garantálja, a további hűtést a fűtési funkcióval is rendelkező inverteres klima biztosítja.

Az ingatlan ablakai 3 rétegű korszerű nyílászárók. A bejárati ajtó elegáns hőszigetelt biztonsági ajtó, és hasonló stílusú eleganciával rendelkeznek a beltéri nyílászárók is.

Az épület mellett kis tároló helyiség található, ami elrejti a kerékpárokat, kerti szerszámokat, és még zöldségtárolásra is kialakítottak benne helyet.

A lakás mintegy fele fölött sátortetős padlás található, ami további tárolási lehetőséget biztosít. A ház födémszerkezete 25 cm szigetelő réteggel rendelkezik, amelyen OSB járófelület lett kialakítva.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, bankfüggetlen hitellel is elő tudjuk segíteni. CSOK ügyintézés része a szolgáltatásunknak.
Borsós Attila

Borsós Attila

Hívjon bizalommal

+36-30-984-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 70 520 2966