Családi ház Eladó Vácrátót - Katona József utca

Eladó Vácrátót Családi ház
160 m2Alapterület 5 Szoba
49 900 000 FtÁr
Loading... Loading
296252Azonosító
További adatok

1337 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Jó állapotú Állapot

Tégla Szerkezet

24 m2 Erkély/terasz

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját garázs Parkolás

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

1989 Építés éve

Délkeleti Tájolás

Nagy telken, kényelmes lakhatást biztosító, dupla komfortos Családi ház ELADÓ!

1989-ben Vácrátót csendes, hangulatos utcájában épült ez a szép, nagycsaládosok, vagy akár összeköltözők számára is ideális családi ház.

A hatalmas telek utcafront felőli részén található a ház. A kert gondozott, virágokkal, fákkal, bokrokkal hangulatos teret ad a pihenésnek, kikapcsolódásnak,.

A kertfelé nagy fedett terasz kapcsolódik az étkezőhöz így jó időben, vagy vendéglátáskor ez ideális hely lehet az étkezésre, beszélgetésre.

A földszinten található a nappali, ami a konyha-étkezővel akár egy hatalmas amerikai konyhás nappalivá is alakítható. További kiszolgáló helyiségek is találhatók ezen a szinten - fürdőszoba, WC, kazánház, kamra, garázs.
A garázsból közvetlenül is be lehet lépni az előszobába, a vásárolt élelmiszereket innen egyből vihetjük a konyha melletti kamrába.

Az emelten kapott helyet a 4 hálószoba, valamint egy nagyméretű második fürdőszoba.

Rendkívül jól szervezett az emeleti traktus, mivel a lépcső egy közösségi térbe érkezik, és valamennyi emeleti helyiség innen közelíthető meg.
Ennél a háznál emiatt nyoma sincs annak a szűk, bezártság érzetnek, ami általában a tetőtér beépítéses lakóterületekre jellemző, amit tovább old az itt elhelyezett kandalló is.

A szülői hálószobához egy 5 nm-es terasz is kapcsolódik.

A fűtési rendszer egy, a tűzifa tárolásra is alkalmas kazánházban kapott helyet. Itt az eredeti vegyestüzelésű kazánt megtartva, egy gázcirkó biztosítja a meleget.

Az ingatlan minden közművel rendelkezik, és ugyan a csatorna a telken belül található, a korábban épített nagyméretű szenyvíztározó még nem került rákötésre.

Az áramellátást 25 Amperes bekötés biztosítja.

A terasz alatt kis pince található, ami alkalmas a kerti szerszámok mellett a télire eltett saját termesztésű zöldségek tárolására is.

Mind a vasút állomás, mind az M2-es autóút gyorsan elérhető a háztól.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású bankhitellel is tudjuk támogatni.

Az ingatlan megvásárlásához a hitel ügyintézésen kívül ügyvédi, és biztosítás kötési segítséget is tudunk kínálni.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Borsós Attila

Borsós Attila

Hívjon bizalommal

+36-30-984-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 70 520 2966