公寓房(砖头) 出卖 Vác - Szent László út

出卖 Vác 公寓房(砖头)
115 m2面积 2 + 1 房间
59 900 000 HUF价格
341051识别码
更多信息

1000 m2 地皮

全景 风景

状态好 状态

Tégla 架构

11 m2 阳台

自己的炉子 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

几层 Mezzanine

没有 电梯

Bun 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1948 修建年

公关费用 3 000 HUF

Dél 方向

Egy családi ház hangulatát és adottságait idéző társasházi lakás ELADÓ!

Aggasztja a REZSI? Itt bármivel fűthet!
A fűtési rendszerbe a gázkazán mellett egy vegyes tüzelésű kazán is be lett kapcsolva, ami olajfűtésre is alkalmas. Ehhez 3000 literes olajtartály is kapcsolódik.
De a ház adottságai a napkollektoros, napelemes kiegészítést is előtérbe helyezhetik, hiszen a teljesen körbenapozott jelentős tetőfelület lehetőséget ad ennek a technológiának a telepítésére.

Vác kertvárosi részén kétszintes kertkapcsolatos társasházi lakás ELADÓ
A tulajdoni lap szerint 143 nm az ingatlan össz alapterülete.

A lakás érzete olyan, mintha családi házat venne... egyedülálló a környezet ahol a lakás található.
A ház körüli botanikuskert tavasztól őszig, a lakás két szintjét összekötő téli kert pedig egész évben kellemes hangulatot ad a lakásnak, jól kiegészíti azt a nagypolgári miliőt, amit a hajdani bőrgyáros megálmodott otthonaként.

A hatalmas ablakok jól benapozottá teszik, a vastag falak pedig kellemes klímát biztosítanak minden évszakban. A hálószoba keletre, a nappali dél, és nyugati irányban is rendelkezik hatalmas ablakkal, melyeknek köszönhetően állandó világosságban úszik a lakás.

A felső szinten a lakószobák, fürdőszoba, az alsó szinten pedig a konyha-étkező, egy gardrób szoba, wc, és a kiszolgáló helyiségek kaptak helyet.

A tényleges lakóterület 115 nm. Ezen kívül a lakáshoz tartozik 2 db önálló bejárattal rendelkező pincehelyiség, 26 nm összterületen. Ebből az egyik egy békebeli boltíves pince.

A hatalmas üvegveranda, mely a két szintet összeköti, a lakás kellemes hangulatú fogadótere, egyben a napfürdőzéses pihenés kiemelt színtere.

Nagy terek, terasz, és sok zöld jellemzi az ingatlant.

A házat jelentős zöld terület veszi körbe, így egyedülálló elhelyezkedésénél fogva zavartalan és nyugodt lakhatást nyújthat új tulajdonosának.

Ugyanakkor az ingatlantól csak néhány perce található a Vác-déli bevásárló központ, a lakástól pedig csupán 100 méterre, közvetlen megközelítéssel érhető el a helyközi buszmegálló.

Ha szereti a természet közelségét, szeret kertészkedni, szereti a napfényt, és a nyugalmat, akkor kiváló választás a villaépület legszebb, és legnagyobb lakása!

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, kedvező kamatozású kölcsönnel is tudjuk támogatni.
Borsós Attila

Borsós Attila

随时给我们打电话

+36-30-984- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Vác
+36 70 520 2966