Einfamilienhaus Verkauf Erdőkertes - Topolyos

Verkauf Erdőkertes Einfamilienhaus
87 m2Wohnfläche 1 + 4 Zimmer
45 000 000 HUFKaufpreis
367668ID nummer
Weitere Informationen

4325 m2 Grundstück

Blick auf den Garten Ansicht

In gutem Zustand Zustand

Tégla Struktur

5 m2 Balkon/terrasse

Gas (Konvektor) Heizung

Dupla komfort Komfort

Stellplatz Parkplatz

Gut Öffentliche Verkehrsmittel

Nein Amerikanische Küche

Es gibt Zugang zum garten

1985 Baujahr

Nordosten Orientierung

OÁZIS ELADÓ lakóingatlannal Erdőkertesen, 900 méterre a Fő úttól!

4325 m2-es, két utcára nyíló telken (ebből 3799 m2 külterületi, 526 m2 belterületi, külön helyrajzi számon) eladó lakóház besorolású 4 szintes családi ház. Az ingatlan a '80-as években épült a korszakra jellemző brutális tömegű beton, és vas anyag felhasználásával, így tökéletes szerkezeti állapotban van. Betonfödémes, cserépfedésű, a tető síkja szigetelve lett. A fűtést gázkonvektorok, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A burkolatok jó állapotúak, a nyílászárók hagyományos kétszárnyúak, felújítandók, szimpla üvegezéssel.
A szuterén szinten indul a dupla kémény, mely lehetőséget biztosít kályha, kandalló használatára is. Itt külön bejárattal 4,1 m2-es szerszámtároló, 3,5 m2-es előtér, és 33,6 m2-es jelenleg műhelynek-tárolónak használt rész található 2,13 méter belmagassággal.
A magasföldszinten 18,6 m2-es nappali, 3,3 m2-es fürdő, 3,7 m2-es főzőfülke, és egy 3,9 m2-es loggia található. A fölötte lévő szinten szintén 29,5 m2-en tágas előtérből nyíló 2 félszoba kapott helyet, a tetőcsúcsban, pedig egy 10,05 m2-es és egy 16,6 m2-es háló. Ez összesen 85,65 m2 nettó lakóterületet jelent a szuterén szinten kívül. A belterületi 526 m2-es telek Lke 2 besorolású, 30%-ban beépíthető, ami 157 m2-t jelent. Körbekerített, a kerítés pár néhány helyen felújítandó. Hangulatos kerti tó, és hatalmas fenyők szegélyezik, autóbeálló kialakítva.
Közművek szempontjából víz-gáz-villany a házban, csatorna a telken belül. A telek közepén kút található, mely költségkímélővé teszi a kert gondozását.
Kinek ajánlom?
Akár olyan családnak akik több generációnak szeretnék megoldani a lakhatást, hiszen jelenleg is duplakomfortos, de a belterületi telken teljesen különálló családi ház is létesíthető.

Továbbá ajánlom annak, aki állattartásban, növénytermesztésben gondolkodik, de nem köt kompromisszumot, és jó tömegközlekedést szeretne (vasútállomás-Budapest Nyugati pályaudvarig közlekedik- kb. 700 méterre, távolsági buszmegálló -Budapest Újpest Városkapuig közlekedik- kb. 900 méterre), könnyű megközelíthetőséget. Mivel a telek egy része mezőgazdasági besorolású, kimondottan erre szánták.

Mivel a telek két utcára nyílik, vállalkozásnak is helyet adhat. A telek középső részén gazdasági épületek találhatóak befejezetlenül, vagy felújítandó állapotban, illetve fóliasátor fém vázszerkezete.

Bevásárlásra a közeli Spar, vagy a Coop, hétvégénként a helyi termelői piac, nagybevásárlásra a veresi Lidl nyújt lehetőséget, illetve szerdán és szombaton a híres veresi piac. De elérhető távolságban van iskola, óvoda, orvosi rendelő gyógyszertár is. Mivel a helyi busz megállója is a közelben van, így ez a séta is mellőzhető.

Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kultúrális programok nyújtanak lehetőséget.

Ha kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keressen a hét bármely napján.
Harmati Attila

Harmati Attila
Inserent

Rufen Sie uns mit Vertrauen

+36-70-520- Zeig!

Andere eigene Anzeigen

Immobilienbüro
GDN Immobilien Netzwerk - Vác
+36 70 520 2966