Flat (brick) For sale Komárom - Komárom

For sale Komárom Flat (brick)
130 m2Space 3 + 1 Rooms
44 880 000 HUFPrice
318282ID number
Other data

Street View

Reconditioned Condition

Brick Structure

2 m2 Balcony/terrace

District heating with individual measurements Heating

Full comfort Comfort

At community areas Parking

Floor 2

Top floor

No exist Elevator

Good Public transport

American kitchen

No exist Access to the garden

1940 Year of construction

Eladó Komáromban 3,5 szobás, 130 nm-es, 2. emeleti, azonnal költözhető, tehermentes. felújított tégla lakás. Kiválóan alkalmas nagy családosoknak, befektetőknek, irodának, üzletnek.
A lakást 2016-ban újították fel, ekkor teljesen új villanyvezetékek, nyílászárók, fűtésrendszer, padlóburkolatok, álmennyezet került beépítésre. Az egyik nagyméretű (30 nm) szobában kapott helyet
az amerikai konyhás nappali, konyhaszigettel. A beépített konyha, gépesítéssel együtt, a vételár részét képezi. A lakásban akadálymentes közlekedés biztosított és körbejárható. A szobák, méretükből fakadóan alkalmasak arra, hogy egy kisebb átalakítás során további, ablakkal rendelkező félszobákra legyenek osztva. Az előszoba világos és nagyméretű. A lakásban 2 fürdőszoba (1. sarokkád+zuhanyzó+dupla mosdó, 2. zuhany, mosógépkiállás, mosdó, WC) és 1 mellékhelyiség (mosdó, WC+bidé, mosógépkiállás) található.
A lakáshoz egy (kb. 8 nm-es) saját pince tartozik. Lépcsőház jelenleg még felújítás alatt áll. A lépcsőház új vízhálózatot kapott.
A környék csendes és rendezett, néhány perc sétára található a gyönyörű Duna part, futballpálya, játszótér, kisbolt, buszmegálló, orvosi rendelő. Komárom csendes, nyugodt, parkokkal övezett részén.
Komárom csendes, nyugodt, parkokkal övezett részén.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívjon bizalommal és tekintsük meg minél előbb ezt a lakást!

Call me back

Forján Pál

Forján Pál
Advertiser

Call me with confidence

+36-20-375-show!

Other listings

Real Estate Agency
GDN Real Estate Network - Vác
+36 70 520 2966