Ikerház Eladó Gödöllő - Margita utca elején

Eladó Gödöllő Ikerház
105 m2Alapterület 4 Szoba
79 900 000 Ft Ár
Hitelkalkuláció folyamatban... Loading
372367Azonosító
További adatok

550 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Építés alatt Állapot

Tégla Szerkezet

24 m2 Erkély/terasz

Hőszivattyú Fűtés

Összkomfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Közepes Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2024 Építés éve

Északnyugati Tájolás

ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ GÖDÖLLŐ ÉS SZADA HATÁRÁN!!!

Megvételre kínálok egy 1100 m² telekre épült, 105 m² alapterületű, északnyugati tájolású, 4 szobás, ÚJÉPÍTÉSŰ ikerház felet.

Az ingatlan vasbeton alapra épül, POROTHERM téglából, fa födémmel és betoncserép héjazattal. A két ikerházfél egymással CSAK A TETŐNÉL ÉRINTKEZIK! A telek aszfaltozott utcában található, lesznek külön beállók építve a parkolás érdekében. Az ikerházfélben a meleg víz és a hűtés - fűtésről fan-coillal ellátott HŐSZIVATTYÚ gondoskodik. Az elszámolás H-tarifás!

Az épület hasznos alapterülete 105 m², ehhez még tartozik a 24 m² TERASZ. Belül egy AMERIKAI KONYHÁT + 3 hálószobát találunk, egy fürdőt, tárolót és egy háztartási helyiséget. Az ingatlan óriási ablakokkal van ellátva így belülről minden tér nagyon fényes lesz.

Az átadás 3 HÓNAPON BELÜL várható!!!

Az ingatlan 1,5 kilométeres körzetében található 2 buszmegálló is, ahonnan megy busz Gödöllőre, Szadára, Veresegyházra, Csörögre, Őrbottyánba, Vácrátótra és Budapestre is. De kocsival 5 perc alatt el lehet érni óvodát, bölcsödét, iskolát, patikát, LIDL-t, TESCOT, Stop Shopot és az M3 AUTÓPÁLYÁT is!

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK Ügy intézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L.
Király Zoltán

Király Zoltán

Hívjon bizalommal

+36-30-239-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Vác
+36 70 520 2966