办公室 出卖 Budapest VII. 市区 - Rumbach Sebestyén utca

出卖 Budapest VII. kerület 办公室
117 m2面积 3 房间
139 999 900 HUF价格
366946识别码
更多信息

街道 风景

已翻新 状态

Tégla 架构

5 m2 阳台

楼房中央暖气和自己的暖气表 暖气

Dupla komfort 舒适感

在接到 停车

几层 1

电梯

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

没有 有园子

1942 修建年

Nyugat 方向

Budapest belvárosában egyedülálló irodalehetőség!

Kiváló befektetési lehetőség várja Önt Budapest szívében, a Rumbach Sebestyén utcában. Ez a napfényes, 117 négyzetméteres, emeleti lakás ideális irodának vagy vállalkozásnak, mely két erkéllyel és dupla komforttal rendelkezik.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A csendes és felújított liftes házban található lakás minden igényt kielégít, és modern légkört kínál az Ön vállalkozásának vagy irodájának.

A tágas és napfényes belső tér lehetővé teszi az inspiráló munkakörnyezet kialakítását. A három szoba sokféle lehetőséget kínál a szervezett és hatékony munkavégzésre. Az erkélyekről pedig csodálatos kilátás nyílik a belvárosra, ami inspirálhatja mindennapi tevékenységeit.

Az ingatlan dupla komforttal rendelkezik, valamint klímával felszerelt, hogy minden évszakban kellemes környezetet biztosítson. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy vállalkozását vagy irodáját a legjobb helyre telepítse! Forduljon hozzánk még ma, hogy részleteket egyeztethessen és megtekinthesse ezt az exkluzív ajánlatot!
Harmati Attila

Harmati Attila

随时给我们打电话

+36-70-520- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Vác
+36 70 520 2966

请给我回电话